Dat we in Europa wonen heeft natuurlijk een hoop voordelen, waaronder dat er talloze prachtige kampeerbestemmingen zijn! En allemaal ook nog is binnen handbereik van huis. Wij hebben populaire kampeerbestemmingen in Europa voor je op een rijtje gezet. Hopelijk helpt dit om een fijne kampeervakantie te boeken! 

Frankrijk

Frankrijk is al jaren een populaire kampeerbestemming voor Nederlanders. Ieder jaar weer trekken er duizenden mensen massaal naar de Dordogne, Côte d'Azur & Normandië. Het is dan ook heerlijk vertoeven in de natuur met het lekkere weer en de fijne zwembaden die veel Franse campings hebben. Vaak is het erg gezellig op veel campings met al die Nederlanders zo bij elkaar!

België

Veel groen, prachtige kabelende beekjes en echte bergen met mooi uitzicht over de natuur. En dat allemaal op slechts een paar uur rijden over de grens. Dit maakt België de ideale bestemming voor bijvoorbeeld een wat kortere kampeervakantie, je bent binnen no-time weer thuis!

Spanje

Voor de zon, zee & strand liefhebbers is Spanje de perfecte vakantiebestemming! Talloze campings liggen aan de Costa en bieden dus de mogelijkheid om vanuit je warme camper, tent of caravan een heerlijke frisse duik te nemen in de zee. Naast de fijne campings is Spanje ook populair vanwege al haar mooie steden die zeker de moeite waard zijn te bezoeken!

Duitsland

Onze oosterburen hebben prachtige natuur waar wij Nederlanders maar al te graag naar afreizen. De wegen in Duitsland zijn in goede staat waardoor het prettig reizen is met aanhang. De campings in Duitsland hebben vaak goede voorzieningen, zijn ruim en staan bekend om hun veiligheid, ook niet onbelangrijk! Duitsland kent verschillende natuurparken waar jullie zeker eens heen moeten gaan!

Italië

Bij een kampeervakantie denk je misschien niet gelijk aan Italië, maar op gebied van campings is dit land zeker een leuke bestemming. De campings zijn vaak wat kleinschaliger en knusser ingericht maar wel van alles voorzien. De leukste plekken om te kamperen zijn toch wel aan de mooie Italiaanse meren zoals het Gardameer of Lago Maggiore. Deze meren zijn ideaal voor wateractiviteiten als raften, kanoën en zwemmen!