Met alleen een tentje en een slaapzak middenin de natuur kamperen, ver weg van de bewoonde wereld. Voor vele klinkt dit als muziek in de oren, maar midden in de natuur verblijven kan ook op een net wat luxere manier! De laatste jaren is het aantal glampings flink toegenomen, genoeg keuze dus! Wij hebben voor jou 5 leuke glampings in Nederland op een rijtje gezet.

 

Texel Yurts – Texel

Op het heerlijke waddeneiland Texel is sinds kort een nieuw concept, namelijk het overnachten in een yurt. Er is van alles aanwezig; een complete keuken met inventaris, heerlijke bedden, een eettafel, een hangmat en een picknicktafel. Ook is er een houtkachel aanwezig waar jullie 's avonds knus marshmallows kunnen roosteren. Vanuit de yurt lopen jullie zo de natuur in om te wandelen, fietsen of hardlopen!

 

Op familiepark de Papillon komen de gezelligheid van een camping en de luxe van een hotel goed samen! De accomodaties zijn gelegen in een mooie natuurrijke omgeving waardoor het kampeer gevoel niet kan ontbreken. De mooie lodge tenten zijn voorzien van bedden en een ingerichte keuken. De gezelligheid vindt je direct buiten de tent op het terras of aan het zwembad. Ook is er een leuke zwemvijver in de buurt waar van alles te beleven valt!

 

Rhederlaagse Meren – Gelderland

Deze glamping bestemming is ideaal voor watersportliefhebbers! Gelegen aan de Ijsel is een heerlijk watersportgebied ontstaan. Hier kunnen jullie allerlei activiteiten doen als surfen, zeilen, varen en zonnen op het privéstrand aan het water! De safari tent waar jullie in kunnen verblijven is uitgerust met een open keuken, lekkere bedden en een groot overdekt terras inclusief meubilair. In gelderland vertoeven aan het water is hier zeker geen straf!

 

De Flaasbloem – Noord-Brabant

In het zuiden van ons mooie landje ligt het vakantiepark de Flaasbloem. Hier zul je echt het kampeer gevoel beleven, maar dan met echte luxe! Zo zijn de tent lodges voorzien van warme douches, keuken machines, een compleet keukeninventaris, meubilair en een heerlijke veranda met loungeset. Vanaf de veranda heb je een goed overzicht op het speeltuintje!

 

Het Heijderbos – Limburg

In de provincie Limburg is het vakantiepark het Heijderbos te vinden. Hier kun je overnachten in een echte jungle sfeer. Je kunt slapen in een echte jungle cabana en 's avonds genieten van een echt jungle diner! De kinderen zullen het helemaal geweldig vinden en het idee hebben alsof ze echt in de jungle zijn beland!